Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Χάρης μας έκανε υπερήφανους...

Το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ σημείωσε σήμερα ο Χάρης Μαυρίας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Χάρης Μαυρίας
 Ο νεαρός ζακυνθινός ποδοσφαιριστής μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα του "τριφυλλιού" με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και στο 59΄ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
 όταν ο Χριστοδουλόπουλος από μακριά έκανε το σουτ ο Πίρσον απέκρουσε ασθενώς και ο Μαυρίας από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2)
 Αυτό μάλιστα ίσως ήταν και το καλύτερο δώρο γενεθλίων για τον Χάρη Μαυρία ο οποίος στις 21 Φεβρουαρίου γίνεται 18 χρονών. 
Η ιστοσελίδα gazzetta.gr αναφέρε..
Ικανοποιημένος για τη νίκη και το πρώτο του γκολ εμφανίστηκε ο Χάρης Μαυρίας. Ο σκόρερ του 0-2 για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τελικό το κάθε παιχνίδι και τόνισε πως όλοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να κερδίσουν τα τρία δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερει...
«Η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη και κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ καθώς βοηθάω την ομάδα. Ο Στέφανος πάντα με ενθαρρύνει και του το χρώσταγα. Είμαστε από 12 χρονών στην Παιανία και έχουμε παίξει σε όλες τις ομάδες μαζί και είναι σαν αδερφός»
Για το πως νιώθει μετά το γκολ:
«Πολύ όμορφα γιατί βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει το στόχο της»
Για το πρώτο ημίχρονο όπου πάλι πήγε χαμένο:
«Αφήνουμε ανεκμετάλλευτο το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανεβήκαμε και κερδίσαμε»
Για την συνέχεια:
«Και τα τρία παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου