Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Επιβάτης που ταξίδευε από Ancona προς Πάτρα με προορισμό την Ζάκυνθο!!!


Το γεγονός έλαβε χώρα την περασμένη  Δευτέρα 30-01-2012 το μεσημέρι.


 Ο κύριος επιβάτης, κάτοικος Ζακύνθου, ταξίδευε από Ιταλία προς τον τελικό του προορισμό την Ζάκυνθο!
Βλέποντας λοιπόν ο επιβάτης ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης  άφιξης του πλοίου στην Πάτρα, τηλεφώνησε 4 φορές στο ΚΤΕΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στην Πάτρα από τις 14:45 για να ενημερώσει ότι το πλοίο όπου ταξίδευε θα έδενε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας και για τον λόγο ότι ίσως να έφτανε με κάποια λεπτά καθυστέρηση να περιμένει το λεωφορείο 5 ΛΕΠΤΑ για να προλάβει να επιβιβαστεί και να φύγει με το δρομολόγιο το 15:30 από ΠΑΤΡΑ για ΖΑΚΥΝΘΟ!!! Στις 15:27 παίρνει ξανά τηλέφωνο στο γραφείο του ΚΤΕΛ λέγοντας : « το πλοίο μόλις έδεσε και κατευθύνομαι από την Άγιου Νικόλαου με τα πόδια προς το ΚΤΕΛ. Σας παρακαλώ  γίνετε  να περιμένει το λεωφορείο 4 λεπτά;»  Η απάντηση ήταν από τον υπάλληλο «ελάτε και θα δούμε τι θα κάνουμε!».
Φτάνοντας λοιπόν στο ΚΤΕΛ στις 15:34 το λεωφορείο είχε ήδη εξαφανιστεί λέγοντας του ο υπάλληλος  «Τώρα ήρθατε; Δεν βλέπετε τι ώρα είναι;!!!» (αφού το ρολόι έδειχνε 15:34 είχε καθυστερήσει ΜΟΝΟ 4 ΛΕΠΤΑ και ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ 7 ΛΕΠΤΑ). Τότε ρωτάει ο επιβάτης, αν μπορεί να πάρει ταξί να προλάβει το λεωφορείο στον δρόμο όπως κάνουν συνήθως… η απάντηση ήταν «άστο τώρα ο οδηγός δεν πρόκειται να σταματήσει!!!». Φτάνοντας στην Ζάκυνθο (ενώ αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να πάει στο λιμάνι της Κυλλήνης) ανάφερε το συμβάν στο ΚΤΕΛ στην Ζάκυνθο! Από εκεί του είπαν ότι είναι θέμα οδηγού και πρέπει να πάει στον σταθμάρχη να το καταγγείλει!!!
 Είναι ντροπής πράγματα σε τέτοιους καιρούς και το 2012 να μην μπορεί λεωφορείο ΚΤΕΛ να εξυπηρετήσει επιβάτη ο οποίος ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ κάποιες φόρες μια τέτοια κατάσταση που συμβαίνει μια φορά τον μήνα! Όταν πηγαίνουμε όρθιοι, δεν υπάρχει πρόβλημα;; Ενώ να περιμένει το λεωφορείο 5 λεπτά είναι πρόβλημα;;; Αυτή είναι η εξυπηρέτηση πού γίνετε στα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν πάρει την κατάλληλη άδεια από το υπουργείο μεταφορών για εξυπηρέτηση πολιτών;;
 Υ.Σ. : Ο επιβάτης απ’ ότι γνωρίζουμε δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό, όσο αφορά τον οδηγό και ΚΑΘΕ υπεύθυνο για την προκειμένη περίπτωση!
Τα σχόλια ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου