Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Είναι τιμή μου η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ!

ΒΟΥΓΙΑΤΟ news : Κώστα ενα μεγάλο μπράβο για την πορεία σου!Πές μας 2 λόγια για την εμπειρία σου;


  Κώστα Παρισσόπουλος : ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.08 ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ( ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ '' ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 '' ).

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ.
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ 16 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ '' ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 ''.

Με την κόρη του Μαριλένα
 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΤΡΕΞΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ !ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.Β ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ, ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΤΗ.
ΜΕΤΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΤΗ. ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΚΡΗΤΗ .
ΜΕΤΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ '' ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 '', ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΗΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2012 ( ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ '' ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 ''

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΗΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2012,
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ '' ΠΕΚΙΝΟ 2008 '', ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00 ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου